За нас

Повече за нас

Кои сме ние?

Ние сме двама братя, които подобно на други доказали се в историята братя, обичат авиацията. Родени сме в авиационно семейство и неизбежно искаме да допринесем с каквото можем.

МОНИ
По-големият от българските братя ``Райт``.

Гони целта си да стане професионален пилот. В момента има налетени 150 часа на Cessna-152/172.

ДАНИ
Малкият брат, най-добрият пилот сред програмистите и най-добрият програмист сред пилотите.

Обучава се за любител пилот. С налетени 20 часа на Cessna-152.

Нашите предложения

Какво предлагаме?

Предлагаме публикации, полезни за любителите, които искат да се включат в авиационния свят и за тези, които вече са там, но искат да се усъвършенстват. Все пак в авиацията се налага идеята за life-long learning (учене през целия живот). Освен полезните публикации, предлагаме и гама от облекло и аксесоари на авиационна тематика.

АВИО ОБЛЕКЛО
Мода за любители на авиацията
Ние от FlyBrothers подбираме внимателно материалите, както и партньорите, с които работим, за да постигнем максимално качествени продукти.

Зад всяка една дреха има история, свързана по пряк или косвен начин с авиацията.

КЪМ МАГАЗИНА
АВИО УЧИЛИЩЕ
За тези, на които им е интересно
Почти всеки човек се е заглеждал в самолети и си е задавал въпроса ``Как ли се случва чудото на полета?``. Тук, в нашия сайт ще се опитаме да обясним това, пък и още много неща. Всяка седмица ще качваме по един урок в различни категории, като ще се стараем да е представен по най-разбираемия и достъпен начин. Уроците са любителски и не могат да се използват за обучение за пилот.
КЪМ УРОЦИТЕ
АВИО ОЧИЛА
Мода за любители на авиацията
Много от вас са гледали класически авиаторски филми като Top Gun и знаят, че очилата са неразделна част от арсенала на уважаващия себе си авиатор. Първоначално очилата в авиаторски стил са създадени за военните пилоти, за да защитават техните очи в полет, като в същото време им дават максимално поле на видимост.
Ние от FlyBrothers се колаборирахме с PMWood, за да ви предложим едни страхотни авиаторски очила от дърво.
КЪМ ОЧИЛАТА
FlyBrothers
Защо може да ни се доверите?

Защото… Чували ли сте някога пилот да лъже?

99

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

100

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ
Нагоре