Любопитно

Qatar Airways обявена за премиум партньор на Пари Сен Жермен

Qatar Airways с удоволствие съобщи, че е новият премиум партньор и официална авиокомпания за следващите три сезона на Пари Сен Жермен, най-успешният футболен клуб във Франция.

Пари Сен Жермен се присъедини към изключителната група от някои от най-добрите световни футболни клубове, гордо подкрепени от световна авиокомпания номер едно, включително италианския Рома, Бока Хуниорс в Аржентина и немския гранд Байерн Мюнхен.

Старшият вицепрезидент по маркетинга и корпоративните комуникации на Qatar Airways, г-жа Салам Ал Шава, заяви:

Радваме се да приветстваме известния френски клуб в обширното ни портфолио за спонсориране. В Пари Сен Жермен намерихме партньор, който споделя страстта ни към иновациите и ще работим заедно за разработването на много вълнуващи дейности, които да ангажират поддръжниците и нашата глобална аудитория. “

Марк Армстронг, главен директор за партньорства в Пари Сен Жермен, добави:

„С радост приветстваме Qatar Airways в семейството на Пари Сен Жермен като официалната авиокомпания партньор на клуба. Това е още един пример за нашето силно желание да развиваме иновативни партньорства с водещи световни марки и Qatar Airways е естествен избор за нас, тъй като споделя нашия ангажимент за създаване на мощни връзки с феновете по целия свят. “

Qatar Airways ще бъде официален партньор и на хандбалния отбор на Париж Сен Жермен, както и дамските футболни отбори до 2022 година.

Qatar Airways се гордее, че разработва широк спектър от глобални спортни спонсорства, подкрепящи спортни събития от най-високо ниво и някои от най-големите футболни клубове в света. Като официален партньор на FIFA, наскоро Qatar Airways спонсорира FIFA Club World Cup Qatar 2019 ™ и ще спонсорира изданието FIFA Club World Cup 2020 преди началото на Световното първенство FIFA Qatar 2022 ™. Qatar Airways е партньор и на CONMEBOL, ръководния орган за футбол в Южна Америка.

Източник
aviation24.be
Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close