Любопитно

Air France, KLM, Delta Airlines и Virgin Atlantic стартират водещо световно партньорство

Новото партньорство предоставя на клиентите по-удобни разписания на полетите и споделена цел за осигуряване на плавно и последователно пътуване, независимо от това с коя авиокомпания летят. Партньорството също така осигурява гъвкавостта да резервирате полети на всеки от четирите превозвачи чрез съответните им мобилни приложения, уебсайтове или чрез туристически агенти. Клиентите ще се насладят на висококачествени услуги, първокласни премиум продукти в кабината и безплатна храна, напитки и развлечения по време на полет във всички каюти на всички трансатлантически полети.

Увеличените ползи за клиентите, започващи от 13 Февруари, означават, че членовете на програмата за лоялност ще могат да печелят и използват мили или да се ползват от елитни ползи за полети на която и да е от четирите авиокомпании, включително трансатлантическо пътуване, европейски полети или вътрешни полети в САЩ, предлагайки повече възможности за бързо преминаване през нива на лоялност и достигане на по-висок статус. Членовете на програмата за лоялни клиенти, отговарящи на изискванията за елита, също могат да се насладят на приоритетно качване и да се отпуснат в над 100 летищни салона, когато пътуват в чужбина.

Други акценти включват:

  • До 341 пикови ежедневни трансатлантически услуги, покриващи десетте най-добри маршрута без прекъсване
  • Връзки към 238 града в Северна Америка, 98 в континентална Европа и 16 във Великобритания
  • Избор от 110 непрекъснати трансатлантически маршрута


Подобрената мрежа е напълно достъпна и за товарни клиенти и е изградена около хъбовете на превозвачите в Амстердам, Атланта, Бостън, Детройт, Лондон Хийтроу, Лос Анджелис, Минеаполис, Ню Йорк-JFK, Париж, Сиатъл и Солт Лейк Сити. Създават се удобни денонощни или еднопосочни връзки до всяко кътче на Северна Америка, Европа и Великобритания.

Източник
aviation24.be
Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close