АвиокомпанииГражданска авиация

Air France представи нови кабини за 120 млн. евро

120 млн. евро е вложила авиокомпания Air France в мащабното обновяване на кабините на своите самолети Boeing 777-300. Превозвачът показа за първи път новата модерна визия на машините, обслужващи предимно дестинации в Карибите и Индийския океан. Всички 472 места на борда (14 в бизнес класа, 28 в Premium Economy и 430 в Economy) са с изцяло нов дизайн, на който първи се насладиха всички пътници на полета до Поент-а-Питр на 15 Януари и до Фор дьо Франс на 16 Януари. До края на годината авиолинията ще инсталира новите кабини на борда на всичките си десет Boeing 777-300 с маршрути до Мавриций, Хавана, Канкун, Санто Доминго, Пунта Кана и др. 

Бижуто в бизнес класа е седалката с пяна, която се превръща в истинско легло с дължина почти 2 м с възможност за избор на „релакс“ позиция. Пътуването може да бъде споделено или да премине в пълно уединение с подвижна преграда и светещ знак „не безпокойте“. Копринена завивка, звукоизолиращи слушалки, електрически контакт, два USB порта, 18,5-инчов екран и индивидуално регулируема светлина за четене са сред екстрите на разположение на клиентите. 

В Premium Economy също е потърсен комфорта с широка почти половин метър седалка с пяна, облегалка с наклон до 130о, повече място за краката и по-широки подлакътници, като са налични и почти същите технологични приспособления от бизнес класа. Седалката в икономична класа е с оптимален комфорт – широчина 43 см. и възможен наклон до почти 120о. Там разчитаме на индивидуален екран, слушалки, USB порт, по-голяма масичка за хранене, одеяло и 5 възглавнички. На борда има и интернет, който е достъпен през три опции – един безплатен план и два платени. 

Някои от полетите с реновирани самолети са от международното летище Орли, което от 16 Януари е с нов бизнес салон на Air France на терминал 3. Луксозното място предлага зона за релакс, душ, винен бар, бар с шампанско, бюфет с топли и студени храни, киоск със закуски, споделени пространства за работа. 

Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close