АвиокомпанииГражданска авиация

Emirates извърши исторически полет със пътници от 145 националности

Историческият еднократен полет на Emirates със Airbus A380, отбеляза уникалната обединяваща сила на многообразието в ОАЕ, както и 48-ия национален ден на ОАЕ и годината на толерантността на ОАЕ.

С над 540 пътници, със споделено чувство за място и гордост да наричат ​​ОАЕ своя дом, единственият по рода си полет, безпрецедентен в индустрията, беше ефикасна инициатива за показване на духа на единството и приобщаването на ОАЕ.

Полетът посрещна пътници от различен произход, етноси, религии и култури и включваше семейства и деца, служители на Emirates Group, както и хора със специални нужди. Пътниците бяха окуражавани да дойдат облечени в традиционни за нацията си дрехи, а цветните им носии се превърнаха в жив колаж, в чест на различните им наследства и традиции.

Полет EK 2019 беше изпълнен от капитан Абас Шабан и капитан Шейх Саид Ал Мактум от ОАЕ и първи офицер Карин Арнинг от Германия.

22-та члена на кабинния екипаж на полет EK 2019 бяха от 18 държави и бяха ръководени от Джафар Хамад. Средно на полет на Emirates, кабинният екипаж се представлява от 15 националности, които гордо обслужват клиентите в мрежата на авиокомпанията. Средно пътниците на борда на Emirates са от не повече от 50 националности.

Точно преди снижението за кацане, Официален съдия от GUINNESS WORLD RECORDS ™, който беше на борда за проверка на броя на националностите, официално обяви нова категория на GUINNESS WORLD RECORDS за най-много националности на самолет.

Докато пътниците слизали, са им били връчени сертификати за участие за в тази историческа дейност. Церемония се проведе пред самолета за отбелязване на рекорда, а групова снимка с всички 541 пътници беше направена пред самолета Airbus A380 „Година на толерантност“.

Източник
newsinflight
Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close