Гражданска авиацияЛетища

Emirates откри първия терминал за дистанционно чекиране, извън летището

Първият дистанционен терминал за чекиране на Emirates извън летището беше открит днес, за да осигури безпроблемни връзки за пътниците, които пътуват с круизен кораб.

Гишетата за чекиране на Emirates, разположени в Порт Рашид, ще позволят на пътниците, които се слизат от круизните си кораби, да се регистрират за следващия си полет с Emirates в същото съоръжение.

С безплатните съоръжения за чекиране, разположени на същото място, където е и мястото на пътниците за слизане от круизните кораби, те ще имат удобството да изследват Дубай без багажа си, преди да се отправят директно до летището за своя полет.

Съоръжението за чекиране на Emirates в Порт Рашид ще разполага с осем гишета, където служителите ще регистрират багажа на клиентите и ще издават бордови талони до 4 часа преди излитане на полета.

Гишетата ще бъде отворено през периода на плаване, който е от Октомври до Април. През следващите 6 месеца се очаква 198 круизни кораба да акостират в Порт Рашид, където приблизително 280 000 пътници ще имат полети с Emirates.

Източник
newsinflight
Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close