Любопитно

Gulfstream представи своя нов флагман, бизнес джета G700

Gulfstream Aerospace Corp., представи своя нов флагман, бизнесджета, Gulfstream G700.

Gulfstream обяви самолета в навечерието на Конвенцията и изложението на Националната асоциация за бизнес авиация през 2019 г. в Лас Вегас.

По време на събитието президентът на Gulfstream Марк Бърнс разкри пълномащабен макет на G700 и показа видео на самолета, движещ се под собствената си сила в централата на Gulfstream в Савана.

G700 може да се похвали с най-високата, широка и дълга кабина в бранша с водещи възможности за обхват и скорост.

G700 може да прелети 13 890 километра при скорост 0,85 Mach или 11853 километра при скорост Mach 0,90.

Дизайнерски иновации

Изцяло новата кабина с до пет зони, предлага изключително голям пасажерски салон или отделение за екипаж; шест местно място за хранене или конферентна зала; и главен апартамент с душ.

Gulfstream Cabin преживяването насърчава и подобрява благополучието чрез 20 панорамни овални прозорци на Gulfstream, най-големите в индустрията; най-ниската надморска височина на кабината, както и 100 процента чист въздух и тиха кабина.

Самолетът предлага и редица удобства в кабината, които революционизират предимствата на пътуването с бизнес джет, включително най-модерната циркадна осветителна система в авиацията. Разработената в Gulfstream, технология пресъздава изгрев и залез чрез хиляди бели и кехлибарени светодиоди, като внимателно въвлича пътниците в новата им часова зона и значително намалява физическото въздействие от пътуването по целия свят.

Gulfstream очаква доставките на G700 да започнат през 2022 година.

Източник
newsinflight
Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close