Любопитно

United Airlines започва да пребоядисва своя флот

Месеци след като United Airlines представи новата си украса, процесът на пребоядисване най-накрая е в ход. Тази нова украса, наречена „Blue Evolution“, има значителни промени в сравнение с предишната. Първо, златния цвят е напълно премахнат от украсата. Той е заменен от още един нюанс на синьото. Второ, надписите „UNITED” са разширени и обхващащат голяма част от фюзелажа.

Новата украска бе разкрита през Април, но не беше поставена върху друг самолет от главната линия от както е разкрита. Както се вижда на главното изображение, новата украса беше представена върху Boeing 737-800.

Реклама
Airliners.net user: ocaviation

Няколко фактора са повлияли за бавното пребоядисване на самолетите на United. Украската беше разкрита малко преди началото на натоварения летен сезон за пътуване в Съединените щати. С летния сезон идва увеличене на трафика. Boeing 737 MAX също беше заземен през Март, което означава, че United бе лишен от своите 13 самолета 737 MAX плюс самолетите, които трябваше да бъдат доставени през Март. Комбинацията от тези два фактора, попречи на United да се възползва от големия си флот. Това означава, че не е възможност, нито едно въздухоплавателно средство да не лети за 8-12 дни за да бъде пребоядисано през лятото.

Досега United е боядисвала самолетите си в Амарило, Тексас. В момента в работилницата има 3 самолета за боядисване. United би трябвало да може да пребоядиса своя флот със скорост 7-8 самолета на месец, използвайки само работилницата в Амарило.

Източник
aeronauticsonline.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close