АвиокомпанииЛюбопитно

Garuda Indonesia забранява на пътниците да снимат полетите

Индонезийската авиокомпания Garuda Indonesia забрани на пътниците си да снимат по време на полети, след лошо ревю от блогър в Ютюб.

Популярният в Индия влогър Риус Вернандес е пътувал в бизнес класа на A330 на Garuda Indonesia от Сидни до остров Бали, когато е решил да заснеме видеоклип от преживяването.

Реклама

Влогър пуска видео с меню, написано на ръка

По време на полета, авиокомпанията е останала без шампанско, червено и бяло вино, оставяйки стюардите в самолета засрамени, както можете да видите във видеото.

Това е неприемливо за която и да е авиокомпания, особено когато се случи на пътници в бизнес класа, които са платили допълнително, за да получат по-добро изживяване.

Ръководството на Garuda Indonesia призоваха Вернандес да се яви пред съда с обвинение за уронване престижа на авиокомпанията, след като клипът придоби значителна популярност в интернет пространството.

Скоро след разпространението на видеоклипа, авиокомпанията уведоми всичките си служители за забраната на заснемането на полетите от страна на пътниците. В писмото също се споменава, че всеки, който не спази правилата, ще бъде санкциониран.

Гаруда Индонезия

Превод на български:

Целият кабинен екипаж е уведомен за следните заповеди от ръкодоството:

  1. Забранено е записването на каквито и да е събития във форма на видео или снимки.
  2. Кабинният екипаж е задължен да обясни ясно на пътниците за забраната от точка 1, освен ако не са получили разрешение от компанията.
  3. Компанията ще санкционира при неспазване на горните точки.

Заповедите трябва да се предадат и изпълняват. Благодаря за вниманието и съдействието Ви. Наслаждавайте се на задълженията си.

Етикети

Дани

Най-новото от авиацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close