АвиокомпанииГражданска авиация

Qatar Airways е избрана за най-добра авиокомпания за пети път на Световните награди на авиокомпаниите за 2019 година

Лидерите и топ мениджърите на авиокомпании от цял свят, днес присъстваха на Световните награди на авиокомпаниите за 2019, които се проведоха на Air Show в Париж.

Qatar Airways спечели най-желаната награда, тази за най-добра световна авиокомпания, компанията също печели награди за най-добрата бизнес класа в света, най-добрите места в бизнес класа в света и за най-добрата авиокомпания в Близкия изток. Singapore Airlines спечели наградата за за най-добър кабинен екипаж в света и бе отличена с награди в категориите за най-добрата първа класа в света и за най-добрата авиокомпания в Азия.

Изпълнителният директор на Qatar Airways Group, г-н Акбар Ал Бейкър, каза:

„Ние сме развълнувани да бъдем световно признати от нашите клиенти, като спечелихме тези четири престижни награди. Ставайки първата авиокомпания, която е обявена за „Авиокомпания на годината“ за пети път, това е забележително постижение и в комбинация с три други големи награди на Skytrax, това е доказателство за неуморните усилия на целия екип на Qatar Airways. Това е горд момент за авиокомпанията, тъй като постоянните ни стандарти за иновации и услуги поставят еталон в нашата индустрия. ”

Едуард Плейст от Skytrax каза:

„Да бъдат обявени за най-добра световна авиокомпания е голямо признание за високите стандарти на Qatar Airways и показва упоритата работа и отдаденост на всеки член на персонала, за да задоволят клиентите. Печеленето на тази награда за пети път е забележително постижение и ние ги поздравяваме за този уникален успех. За всички от днес наградените авиокомпании са гласували клиенти, а фокусът на нашето годишно проучване е, че пътниците могат да направят своя личен избор за това кои авиокомпании смятат за най-добри. Ние провеждаме проучването и награждаването в 100% независим и безпристрастен формат според ангажимента, който поехме през 1999 г. И макар че не всеки победител е фаворит на всички, тези, които не са съгласни, трябва да разберат, че това е избора на пътниците. ”

Топ 10 на Най-добрите авиокомпании за 2019 година

  • Qatar Airways
  • Singapore Airlines
  • ANA All Nippon Airways
  • Cathay Pacific
  • Emirates
  • EVA Air
  • Hainan Airlines
  • Qantas Airways
  • Lufthansa
  • Thai Airways
Източник
aviation24.be
Етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close